Luisterschool

  

Papa mama kidsWenskaarten

 

 

Gratis meditatie 'Parels'

Wat fijn dat ik je via deze meditatie mijn liefde voor intuïtief communiceren met kinderen mag doorgeven.

Door te luisteren in de liefdesband die jullie delen krijg je toegang tot vele antwoorden en inzichten die je wel aanvoelt, maar nog niet zo goed weet te verwoorden of te vertrouwen.
Regelmatige afstemmen geeft je vertrouwen in de wijsheid in jouw en je kind en geeft antwoorden om met veel vertrouwen, verbintenis en liefde met je kind om te gaan.

En weet je ...

Door je kind aan het woord te laten krijg je zicht wat er speelt, wat ze wensen en geven ze passende tips hoe jij ze het beste kunt begeleiden. 

En dat is magisch.

                                                      KLIK om te downloaden

 

 

 


GRATIS E BOOKGratis E-book Praktisch Luisterend Ouderschap

Maak kennis met een liefdevolle en krachtige benadering om je kinderen uit allerlei lastige situaties te halen. Kom in een flow met de VLOW-benadering: verbinden, luisteren, oplossen en wij-gevoel.

Sta niet langer met je handen in je haar, al is je kind een of een-en-twintig jaar. Transformeer alledaagse interacties tot waardevolle gezinsmomenten. Conflicten worden momenten van verbinding. Pas de tips toe en je zult voller gaan genieten van al het moois dat jouw kind(eren) in petto hebben. 

En het gaat ook effect hebben op JOU. Ik verzeker je, je wordt gelukkiger, omdat je eindelijk je kind begrijpt en weet hoe je hem/haar kunt begeleiden op weg naar geluk. Je rekent voorgoed af met je neiging voor je kinderen te denken/leven. Zo’n opluchting.

KLIK om te downloaden

 

 

Ga naar boven