Luisterschool

Workshop ‘Mijn kind en ik'

Ontdek hoe jouw kinderen intuïtief met je communcieren

IMG 0023 

Je kent ze vast wel: situaties met je kinderen waarbij je met je handen in je haren staat. 
Of het nu een woede-uitbarsting in de winkel is, een niet lekker in zijn/haar vel zitten of zijn/haar hoge gevoeligheid.

Je vraagt je af wat je in godsnaam moet doen.
Je zoekt internet af naar tips, vraagt raad maar toch voel je dat je iets mist. Je hebt een plan nodig die totaal aansluit bij je kind.
Geen algemeen verhaal.
Je zoekt een prachtige benadering om je kinderen eigen, verbonden en liefdevol te begeleiden.

Wat blijkt… kinderen worden geboren met een handboek. Zij zijn het handboek. Zelf.
Echt.

Jouw kinderen vertellen je elke dag exact wat ze nodig hebben. Ze vertellen je dagelijks hoe ze hun leven beleven en waar ze vastlopen. En wat ze nodig hebben.
Eigen en uniek.

Intuïtief communiceren onthult de prachtige sleutel die je toegang geeft naar de ziel van je kind en aansluit bij zijn/haar innerlijke kracht.
Deze ‘simpele’ maar unieke benadering maakt jouw ouderschap meer geïnspireerd, verbonden en plezierig. 

Kom naar de workshop met een herhalende situatie die je met je kind ervaart.  In een kleine groep ouders luister je intuïtief naar de boodschap van jouw kind die achter deze situatie ligt.
Ik geef je door meditaties en praktische intuïtieve tools toegang tot de niet-uitgesproken aanwijzigingen die jouw kind je elke dag geeft.
Concreet en helder.
Zonder oordeel.
Je krijg eindelijk antwoord op je vraag wat ze nodig hebben, of het nu eten, spelen, slapen, spijbelen of hoog-gevoeligheid is.
Van jouw kind zelf.

Geef je vandaag nog op voor de workshops. De groepen zijn klein (max 12 personen), zodat individuele aandacht gegarandeerd is. Schrijf je nu in.

Praktische zaken:

Dinsdag 24 april 20.00 - 22.00 uur Workshop 'Mijn kind en ik'' - Tilburg

Dinsdagavond 29 mei 20.00 - 22.00 uur Workshop 'Mijn kind en ik''  - Wageningen

Woensdag 16 mei 20.00 - 22.00 uur Workshop 'Mijn kind en ik' - Alkmaar (nog onder voorbehoud)

Woensdag 13 juni 20.00 - 22.00 uur Workshop 'Mijn kind en ik' - Leeuwarden (onder voorbehoud)

 

Testimonials:

‘Intuïtief luisteren is een zo’n verrijking in mijn leven!'

‘De workshop heeft bij mij iets moois in gang gezet. Vanmorgen vroeg werd het ineens 'heel stil' in m’n hoofd en kreeg ik een beeld door over mijn kind en wist ik precies wat ik moest doen. Heel bijzonder dit’.

'Ik heb geleerd om op mijn gevoel te vertrouwen en bij mezelf te blijven. Omgaan met de worstelingen brengen me dichter bij mezelf en bij mijn gezin”.

‘Door Saskia haar inlevingsvermogen en kunde is de oorzaak van mijn struggle helder geworden. Onze ochtenden verlopen nu fijner en rustiger'.

 

Ja, ik doe mee:

Aanmelden voor de workshop doe je dit aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt binnen 48 uur reactie of de inschrijving gereed is en tevens ontvang je een factuur voor betaling. Na betaling is de plek gereserveerd.

Jouw inbreng:

De workshop volgen kost 25 euro per persoon.

Bij annulering tot een week van te voren krijg je de kosten terug; 50% t/m 4 dagen van te voren; geen geld retour 3 dagen van te voren tot dezelfde dag.

 

 

doedel gezin

 

Ga naar boven