Luisterschool

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Wie ben jij daar in mijn buik?...

Ontmoet je baby al voor de geboorte met een baby luistersessie

 

'Hallo lieve mama, lieve papa, lieve ..,   Handen op buik en saskia

Ik ben er al, in je buik.

ik wil dolgraag met je praten

je laten weten wie ik ben, 

je vertellen hoe het met me gaat,

wat voor moois ik met me meebreng.

Laten we onze liefde verbinden

en nu al genieten van ons leven samen.

Ik sta te popelen om je te ontmoeten,

te ontmoeten voor de geboorte.

Kom je, lieve mama, lieve papa ...'.

Ontmoeting met je ongeboren baby door Saskia Zwijnenburg (2016)

 

Er wordt vaak gedacht dat het moeder-/vaderschap pas begint wanneer je het kindje in je armen houdt en ziet. Gelukkig begint deze algemene opvatting achterhaald te worden en weten jullie dat de liefde die je toont ook werkelijk door de baby gevoeld wordt. Maar er is meer ... Door nieuwe technieken en wetenschappelijke mogelijkheden wordt duidelijk dat jullie baby vanaf de conceptie echt aanwezig is (Chamberlain, 2013) en dat communicatie tussen moeder/vader en ongeboren baby veelzijdig is en diep vormend op de baby werkt (Seizoener, 2015).

Welke magische momenten heb jij al beleefd met je ongeboren baby? Van die momenten dat je je baby echt voelde en je reactie terug kreeg! Zo vertrouwen gevend. Ook liggen er nog vele magische momenten in het verschiet om van te genieten en te ervaren.

Begin te leren hoe jullie contact met jullie baby kunnen maken. Luister heel open in deze prille fase. Jullie baby geeft informatie over zijn/haar levenswensen, de geboorte, wat het nodig heeft en meer. Je kunt zelf ook vertellen over hoe jullie de zwangerschap ervaren, jullie liefde tonen, je onzekerheid en laten weten waarom jullie beiden verlangen om jullie baby te ontvangen. Zulke pure momenten.

Ik ben een luistercoach en biedt baby luistersessie aan, ontmoetingen met je ongeboren baby. Sessies waarbij ik communiceer met je ongeboren baby om te weten  hoe het met je baby gaat. Je krijgt een eerste antwoord op de vraag 'Wie ben jij?'. . 

Heb je interesse in een ontmoeting met je baby voor de geboorte?

Mail dan jouw persoonlijke gegevens, contactgegevens, een beschrijving van je zwangerschap tot nu toe aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel me op 06-15290810. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

De Buikbaby luistersessie bevat de volgende onderdelen:

  • Luistersessie waarbij ik intuitief contact maak met je buikbaby en zo een pure ervaringen van jouw baby hoort + zijn haar boodschap, wensen aan jou.
  • De antwoorden van jouw baby werk ik uit in een luisterverslag.
  • In een telefonisch nagesprek deel ik met je de antwoorden van jouw baby, zodat jij ook afgestemd raakt op zijn/haar energie.

Jouw inbreng:

Een Baby luistersessie (incl BTW) kost 90 euro. 

Testimonials: 

 De sessie met Saskia heeft me geholpen te luisteren naar mijn instinct en te vertrouwen dat zowel mijn baby als ik gezond zijn. Dat was precies wat ik nodig had op een angstig moment in de zwangerschap. Madeleine.

De ontmoeting met mijn baby voor de geboorte met Saskia heeft me zo ontroerd, was echt een geweldig gevoel. De ontmoeting heeft me heel erg gesteund en mijn beeld op zwangerschap compleet verandert. Mijn baby is er gewoon al. Dit wil ik iedere zwangere aanraden.  Maria

 

Als kado-tje krijgt 5 tips voor communicatie met je baby.

  • Wees lief voor jezelf. Je bent intiem verbonden met je baby. Liefde verbindt.
  • Wees je bewust dat jouw baby al aanwezig is en open staat voor contact.
  • Creeer dagelijks een moment om 'hallo' tegen je baby te zeggen. Jouw baby is erg enthousiast, over elk contact dat je maakt. Begin simpel, intuitie is een spier die je moet trainen
  • Kijk en zie wat je denkt, waar je bang voor bent. Zie het, maar neem het niet voor waar aan. Je bent groter dan wat je denkt en je angsten. Maak kleine stapjes in het contact met je baby, voel en laat je leiden.
  • Creeer een mooi moment met je baby, zorg dat je beide comfortabel bent. Maak contact en vraag je baby wat het nodig heeft in deze zwangerschap.

Heel veel succes. Wil je je ervaringen delen of heb je vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf op mijn facebookpagina www.facebook.com/saskiazwijnenburg.nl.

 

doedel nest

 

Ga naar boven